• BeliMantil posted an update in the group Group logo of Medicinski fakultet Univerziteta u BeograduMedicinski fakultet Univerziteta u Beogradu 5 years, 2 months ago

    Studentska unija Medicinara poziva sve zainteresovane studente na radionicu u ponedeljak 28 aprila u svečanoj sali dekanata medicinskog fakulteta od 11h u okviru promocije knjige “Smernice za rad sa gluvim i nagluvim osobama”, a promocija knjige počinje od 10h.
    Na ovoj radionici koja će trajati tri sata sa pauzom za pola sata u sredini radionice učesnici ce moci da se upoznaju sa kulturom i zajednicom Gluvih, sa načinima komunikacije sa nagluvim i gluvim osobama. Upoznajte se sa znakovnim jezikom i kako treba sarađivati sa tumačem za srpski znakovni jezik.
    Svi učesnici ce po završetku radionice dobiti sertifikat o uspesnom učestvovanju u radionici kao i knjigu “Smernice za rad sa gluvim i nagluvim osobama”.
    Prijave su do nedelje 27. aprila na e-mail adresu gogb.prijava@gmail.com, na koju pošaljite vaše ime i prezime, fakultet na kojem studirate kao i kontakt telefon.
    https://www.facebook.com/events/420557664748257/