djukalfc93 je napisao:http://www.prijemniispiti.com/vesti/stizu-do-sada-najbolje-generacije/
Hvala.

djukalfc93 je napisao:http://www.prijemniispiti.com/vesti/stizu-do-sada-najbolje-generacije/
draganaSG je napisao:Izgleda da se ovde podmuklo provlaci sasvim druga sustina... generacija koja polaze upisne ispite ove godine je iz nekog razloga totalno iznenadjena i zabezeknuta cinjenicom koja moze da se formulise jednom prosirenom recenicom: zaboravite sta ste znali i mislili u srednoj skoli, sada ste zakucali na vrata odraslih u Srbiji a i pre vas i posle vas ce taj svet biti SUROV.
Puno srece zelim svima, iskreno,samo hrabro i pametno u nove zadatke u zivotu bez izbegavanja znoja i glavobolje
skorenovac je napisao:Ljudi ja ne znam sta se danas desilo ali ovo nikada nije bilo od kad postoji medicinski fakultet da nam treba 90 poena da bi upisali fakultet. Ili je test bio prelak ili je bilo masovnog prepisivanja.Nadam se da ce svi koji misle da su osteceni podneti prigovor i napisati koliko je bilo nepravde prilikom polaganja a posebno na patoloskom institutu gde sam i ja polagao,sta se tamo radilo i kako su neki polagali tj.bolje receno prepisivali!!!!
Lično, mislim da previše ljudi primaju na fakultet i da treba da nas bude maksimum 250-300 i da treba ubaciti na prijemni ozbiljne testove ličnosti (ja bih još ubacila i bazičnu matematiku/logiku, ali bi me za to verovatno streljali). Lako je sesti i naučiti hemiju i biologiju; ko to ne može, ne treba ni da studira ovo.
Za one koji upišu (sada ili sledeće godine) imam jednu poruku... Učite, borite se od početka za svoje znanje. Uvek će biti onih koji imaju vezu, kupuju ocene, provlače se... Ako nađete način da se protiv toga borite, super, samo napred.
da ali ja sam bila odlicna sve 4 godine i uradila 80% tacno test pa nisam upisla ni na samofinansiranju lako je tebi da filozofiras kad si upisao
Mironosica je napisao:Pitam je sad vas,da li biste prepisivali da ste bili u prilici?
ramm je napisao:Mironosica je napisao:Pitam je sad vas,da li biste prepisivali da ste bili u prilici?
Jedna mala stvar u vezi ovoga: Ne znam zasto ovde iko smatra konkurencijom nekoga ko je prepisao i zasto misli da je taj isti upisao na fakultet umesto nekoga ko je seo i zagrejao stolicu. Valjda prepisuju oni koji nisu sigurni u sopstveno znanje jer ako ste ucili zasto bi neko ispred ili pored vas znao bolje od vas samih. Vecina tih ljudi, ako ih je bilo, ako nije znalo bas nista nije ni upisalo fakultet.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost