Stranica 1 od 2

Novi sajt!!!

PostPoslato: Ned Sep 19, 2010 3:12 pm
od dradmin1
Kao što ste verovatno primetili, podigli smo novi sajt!
http://www.belimantil.info

Sva vaša korisnička imena sa foruma važe i na sajtu i predlažemo vam da se tamo logujete - automatski ćete biti ulogovani i na forum.
Nove registracije su moguće samo preko sajta - kažite kolegama koje nisu registrovane!!!

Uskoro ćemo vas obavestiti o svom novostima koje će biti aktuelne na novom sajtu!!!

Pozdrav

Administratorski tim

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Ned Sep 19, 2010 9:41 pm
od Ceftriaxone
Bas fancy izgleda! Svidja mi se!! :clap: :clap: Jel ste nas povezali sa ostalim univerzitetima??

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Ned Sep 19, 2010 10:30 pm
od dradmin1
Pa, nismo se još povezali, ali smo napravili infrastrukturu koja može da podrži to povezivanje! Bilo bi cool da nam se pridruže kolege sa drugih univerziteta, pa da povećamo bazu znanja, skripti i druženja!!!
Otvoreni smo za ideje i predloge kako da to što bolje uradimo!

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Pon Sep 20, 2010 10:42 pm
od Sasha
Novi sajt je super! Pohvale svima na trudu i radu! Nudi dodatne mogucnosti sto je super i sto nama "zavisnicima" od ovog sajta olaksava posao! Bas mi se dopadaju one "letece novosti" na pocetku!!! Jos jednom svaka cast momci! :clap:

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Uto Sep 21, 2010 12:02 am
od djomarija
Super je sajt!

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Uto Sep 21, 2010 8:17 am
od Libertine
Sve pohvale za novo ruho! :D

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sre Sep 22, 2010 4:46 pm
od cim21.6
Zasto je promenjen dizajn foruma?Onaj stari je bio mnogo jednostavniji.Sada kad se ulogujem na ovu stranicu nece odmah da mi se izlistaju teme,vec moram prvo da klikcem na svoj korisnicki profil,pa da mi se tek onda,na ponovni klik na odgovarajucu karticu u vrhu strane, otvore forumi.Ponavljam,stari izgled foruma je bio jednostavan,plasim se da ce ovakav izgled ovog sajta odvratiti ljude od njegovog korisnjenja.
Danas,22.septembra kada su objavljeni spiskovi za oktobar,jos je teze doci do foruma.Katastrofa.

Zasto ste menjali nesto sto je normalno funkcionisalo?Ako nesto nije pokvareno,nemoj ga popravljati!!!

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sre Sep 22, 2010 5:36 pm
od ŽELJKO PRVAK SVETA
Pa meni radi isto... uđem na "medforum.belimantil.info", automatski sam ulogovan jer sam tako štiklirao, a i kad nisam, opet isto... Skrolujem mišem na dole kad god me nešto nervira i to je to... nema tu neke bitne razlike...

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sre Sep 22, 2010 8:29 pm
od ilke
Poštovanje svima,

Prvo bih želeo da kažem da forum kao takav nije menjan, niti popravljan. Kao što je starijim korisnicima verovatno poznato, prvo je postojao samo medforum, zatim je oko njega podignut Beli Mantil sajt ne bi li na istom mestu mogli da akumuliramo i materijale koji pomažu spremanju ispita a koje su napravile kolege. Ovaj novi sajt je unapređenje upravo sistema koji omogućava deljenje materijala.
Forum je samo nešto jače integrisan u sajt.
Čitava ideja oko ovog sajta je da uključi kolege sa drugih Univerziteta, očekujemo da će više materijala doprineti i izboru i kvalitetu, kao i da omogućimo nove stvari kolegama.
Želimo da blog sa prethodnog sajta unapredimo na nivo elektronskog časopisa gde će zainteresovane kolege moći da pišu i objavljuju svoje tekstove na razne teme, zapravo mogu pisati o čemu god, putovanjima, medicini, studijana, studentskom životu, sportu...
Dalje, pretpostavljam da ste videli deo pod nazivom "Galerije". Taj deo tek punimo materijalom. Ako niste pogledajte, nadam se da vam se dopada ono što ćete tamo naći. Veliku pomoć u spremanju određenih ispita.
"Medium" ćemo nastaviti da punimo kvalitetnim sadržajima sa drugih lokacija na svetskoj mreži.
Sa delom "Podeli vest" i mogućnošću da skoro svaku stranu možete proslediti i podeliti na svetskim društvenim mrežama želimo da omogućimo da brzo i efikasno podelite informacije koje bi koristile i drugim kolegama.
Deo sa profilima, sistem za stvaranje zajednice na sajtu nije suludi pokušaj da doakamo FB-ku ali jeste ponovo alat koji još podešavamo a koji nudimo kao način komunikacije.
Tokom iduće godine sajt ćemo unaprediti za još jedan sistem koji će, siguran sam, biti često upotrebljavan ali to je tek ideja i još je nismo ni testirali tako da o tom po tom. Dozvolićete da zadržim to za sada kao ideju koja se razmatra.

Na kraju, ideja je da Beli Mantil NE BUDE mesto gde ćete u 2 minuta saznati šta da učite, već I MESTO gde ćete moći mnogo toga da naučite.
Forum je važan deo Belog Mantila ali Beli Mantil postaje portal koji ima I FORUM uz razne druge, kvalitetne sadržaje.

U nadi da ćemo u Beli Mantil implementirati još gomilu stvari koje će vam olakšati studije i, što da ne, učiniti ih kvalitetnijim,
Ilke

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Čet Okt 28, 2010 10:04 pm
od ŽELJKO PRVAK SVETA
Upropastiste ga sad skroz, sa onim podmenijem, Beograd, Novi Sad... trla baba lan da joj prođe dan... To nema šanse da nikad zaživi jer najviše vatre ima u temama o profesorima, i to je ta neka vezivna stroma na koju se sve druge teme nadovezuju... Na ovim manjim fakultetima nema toliko ispitivača, i manje-više se zna ko će koga pitati i ko je kakav i onda niko nema ni želju da dođe na forum, posebno ne na naš forum, i da pokrene neku temu...

Samo se ovde bespotrebno smaramo sa ulaženjem u podmeni Beograd, pa tamo-vamo-levo-desno...

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sub Okt 30, 2010 9:35 pm
od ilke
Samo da se javim i kažem da sam povezao danas stranicu na FB i sajt (podnavigacija "Beli Mantil FB").
Ono što možemo ponuditi korisnicima sada, zanima me vaše mišljenje, je da postojeće naloge na sajtu, dakle profile koje nalazite u delu "Moj profil" i "Korisnički profili" (profili na forumu se ne menjaju) povežu sa FB nalozima.

Možda ste primetili, a možda i niste, ali na našem portalu sada možete takođe da se povežete sa svojim prijateljima (nađete ih po korisničkom imenu) a iz dela "Moj profil" vam na raspolaganju stoji interni sistem komunikacije. Ovo su stvari koje ćemo tek nastojati da unapredimo.

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sub Okt 30, 2010 11:05 pm
od 3dzjD
Sajt je fenomenalan, svaka cast. Lepo sto ste sve kolege ujedinili.

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sre Nov 10, 2010 12:16 am
od ilke
Najavljujemo uskoro aktiviranje mogućnosti da povežete svoj FaceBook nalog i nalog na našem sajtu.
Ukoliko se odlučite da ovo uradite, po logovanju na sajt sa Vašim uobičajnim korisničkim imenom i lozinkom, biće Vam aktivan i FB nalog tako da odmah možete da ostavite komentare na našem sajtu u modulima koji su integrisani sa FB-kom ili da kliknete na dugme "like" bez potrebe da se posebno prijavljujete i na FB.

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 12:05 am
od ŽELJKO PRVAK SVETA
Forum zeza!!! Otvara se u nekom malom prozorčiću i ne mogu lepo da skrolujem kao pre, nego imam dve skrol trake... Ovo je blagi užas, tako je već par dana.

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Sre Jan 19, 2011 8:36 pm
od dradmin1
Koji browser? Koju adresu kucaš?

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 12:27 am
od ŽELJKO PRVAK SVETA
OPERA. medforum.belimantil.info

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 11:26 am
od ilke
Istina je da smo neke stvari testirali ali je sve kao što je i mesecima do sada.
Pokušaj da isprazniš keš pretraživača.

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Pon Jan 24, 2011 6:57 pm
od ŽELJKO PRVAK SVETA
Ispraznio sam keš i evo, forum mi se i dalje nalazi unutar malog prozora na sajtu belimantil i ne mogu da ga povećam. Imam dve skrol trake a forum je skraćen i skrolujem po jednom ograničenom prostoru, evo pogledaj: (otvori celu sliku da vidiš kako to izgleda na mom ekranu)

Slika

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Pon Jan 24, 2011 11:58 pm
od nikolav
U bre Željko, pa to je tako otkako je podignut novi sajt. Ako hoćeš direktno na forum, bez sajta, idi na ovu adresu http://www.belimantil.info/forum_phpbb3.

Re: Novi sajt!!!

PostPoslato: Uto Jan 25, 2011 9:49 pm
od ŽELJKO PRVAK SVETA
Falam...